Wilt u komende zomer lekker genieten van uw tuin?

Maak dan nu uw dromen waar!

Bent u aan het twijfelen of u uw tuinklus zelf gaat uitvoeren of toch kiest voor het inhuren van een hovenier? Dirks Allround Tuinen houdt zich dagelijks bezig met de aanleg, de renovatie en het onderhoud van tuinen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Twijfel niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via info@dirksallroundtuinen.nl of tel. 06-48388306.

Tuinaanleg

De bedoeling van een tuin is dat u tot rust kunt komen na een dag hard werken. Maar wat als uw tuin helemaal niet naar uw wens is? Is het geen tijd om uw tuin te verbouwen? Wij zorgen ervoor dat de kosten voor aanleg van een prachtige tuin laag blijven. Een goede basis in uw tuin zorgt ervoor dat u lang plezier beleeft aan uw tuin.

Begin voor de lente komt!

Het is verstandig om te beginnen met het aanleggen van uw tuin voordat de zomer er aan komt. Het voorjaar is het juiste moment  om uw tuin te gaan opknappen. Omdat de meeste hoveniers het erg druk hebben in het voorjaar is het verstandig ruim van te voren een datum in te plannen voor uw tuinaanleg, zodat uw plannen tijdig gerealiseerd kunnen worden. Het beste kunt u in de winter al een afspraak maken, aangezien een hovenier het in de winter­maanden een stuk rustiger heeft dan in de andere seizoenen van het jaar.

Wij kunnen u helpen met o.a.:
- ontwerp
- leeghalen van de huidige tuin
- nieuwe bestrating leggen
- schutting plaatsen
- plantenbakken maken
- groen aanbrengen

 

Tuinrenovatie

Er zijn tal van redenen te bedenken om uw tuin te renoveren. Het kan te maken hebben met een slecht onderhouden tuin, waardoor de beplanting uit zijn voegen is gegroeid en de tuin is verzakt. Maar het kan ook zijn dat uw tuin verouderd is en u een andere sfeer wilt hebben. Voordeel van een tuinrenovatie is dat de basis van uw tuin grotendeels bewaard blijft. Uw tuin wordt grondig en nauwkeurig opgeknapt, zonder dat u alles opnieuw hoeft aan te schaffen.

Wij kunnen u helpen met o.a.:
- boomstronken verwijderen
- bomen en struiken snoeien
- grond afvoeren en aanvoeren
- schuttingen herstellen
- straatwerk herstellen

tuinrenovatie

 

Tuinonderhoud

tuinonderhoud

Bent u niet meer in staat om zelf uw tuin te onderhouden, of heeft u geen zin of tijd? Wij kunnen een offerte voor u opstellen om de kosten voor onderhoud te bespreken. Een onderhoudsabonnement behoort ook tot de mogelijkheden. Hoe vaak u uw tuin moet onderhouden is afhankelijk van het groen wat in de tuin aanwezig is en natuurlijk de grootte van de tuin.

Wij kunnen u helpen met o.a.:
- snoeien
- bemesten
- verwijderen onkruid
- gazon bijhouden
- tuin egaliseren
- bladruimen
- vijver onderhouden